Zoeken

Zoeken
Friesland Groningen Utrecht Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Brabant Limburg Zeeland Drenthe Overijssel Gelderland


Laatste update: 22/6/2018

Spelregels veiling

Op www.showroomkeukens.nl ziet u dat sommige keukens actief zijn op www.keukenveilingen.nl. Op deze keukens kunt u een bod uitbrengen. Aan het einde van de veilingperiode wordt de keuken gegund aan de hoogste bieder. Het deelnemen aan de keukenveiling is erg eenvoudig.

Aanmelden bij www.keukenveilingen.nl
Om een bezichtigingsadres op te vragen of een bod uit te brengen dient u zich aan te melden. Aanmelden is gratis en eenmalig.

  1. Aanmelden (u klikt op aanmelden en vult vervolgens uw gegevens in)
  2. Activeren (via de mail ontvangt u een link waarop u kunt klikken om uw account te activeren)
  3. Inloggen (wanneer u ingelogd bent met uw mail adres en wachtwoord kunt u biedingen plaatsen of een bezichtigingsadres opvragen)

Uw gegevens worden pas gebruikt op het moment dat u een vraag stelt aan de aanbieder, een bezichtigingsafspraak maakt of wanneer u een bod uitbrengt op de aangeboden keukens.

Bieden op keukens
Bij iedere keukenveiling wordt de keuken met alle belangrijke informatie nauwkeurig omschreven. Ook kunt U meerdere foto's bekijken. Alle genoemde bedragen en biedingen zijn af showroom, inclusief BTW en veilingkosten. Na het sluiten van de veiling wordt de keuken gegund aan de hoogste bieder. 

Bod uitbrengen
U vult het bedrag dat u wilt bieden zonder punten, komma's of decimalen in, vervolgens kiest u voor "Plaats bod". Indien u hierna kiest voor "Bod bevestigen" dan is uw bieding onherroepelijk en zonder enig voorbehoud geplaatst. U ontvangt:

  • een e-mail met een bevestiging van het uitgebrachte bod (biedbevestiging)
  • een e-mail van iedere overbieding

Wanneer u na afloop van de veiling (veiling is gesloten) de hoogste bieder bent, neemt de keukenzaak zelf contact met u op.

Bezichtigingsafspraak maken:
Wilt u binnen de veilingduur de keuken eerst bekijken dan is dit mogelijk. U klikt op bezichtigingsafspraak maken en vervolgens krijgt u via de mail de adresgegevens van de leverancier. De afspraak is pas definitief op het moment dat de keukenleverancier de afspraak heeft bevestigd.

Vragen stellen
Zijn er zaken onduidelijk dan kunt u via de mail een vraag stellen over het aangeboden product. U ontvangt van de aanbieder (=keukenleverancier) binnen 24 uur antwoord op de gestelde vraag.